Om Herning Fotoklub

Om Herning Fotoklub

Herning Fotoklub har klublokale i Huset no 7 , 2 sal, Nørregade 7, Herning. Vi har klubaftner tirsdage i lige uger fra kl. 19:00 – 21:00, hvor der er planlagte aktiviteter i klubben, ude i naturen eller på besøg et eller andet sted, hvor vi har fået lov til at fotografere. Ofte mødes medlemmerne også tirsdage i ulige uger i klubben, til hygge, “nørde snak“ og spørgsmål om foto.

Det er ikke et krav, at du har kendskab til fotografering, men lysten til at lære mere, og være sammen med andre, der har den samme interesse. Du medbringer dit kamera – alle kameraer kan bruges.

Det er helt uforpligtende, at kontakte os og få yderligere info om klubben, så udfyld kontaktformularen på ‘Kontakt‘ siden og du vil blive kontaktet hurtigst muligt.

Nye medlemmer optages løbende og vi ser frem til at høre fra dig.

Herning Fotoklub er den ældste af de eksisterende fotoklubber i Herning med rødder helt tilbage til 1940’erne, hvor en flok ivrige og entusiatiske amatører stiftede klubben. Gennem de mange år, der er forløbet siden, er der sket store forandringer både inden for klubben samt det udstyr, som anvendes i dag.

Fra starten var det optagelsen af fotoet og det efterfølgende  mørkekammerarbejde og kemien, der var med til at danne de mange papirbilleder, som klubben optog og viste på klubaftenen.

I dag er det stadig optagelse, men det tidligere arbejde i mørket er nu afløst af arbejdet på computer ved hjælp af fotoredigeringsprogrammer, der giver billeder, stadig på papir men også i form af billedfiler til fremvisning på de mange skærme, der anvendes i dag.

Det eneste, der ikke er ændret er amatørens lyst og evner til at fange de gode øjeblikke og fortælle historien i billeder. Herning Fotoklub er et godt forum, hvor medlemmerne snakker, diskuterer og hjælper hinanden videre med at dygtiggøre sig på dette spændende felt, men stadig på amatørbasis –  det er fortsat “lysten, der driver værket”.

Vi har stadig plads til glade amatører, der vil med i klubben, hvor du både kan få tips og gåde råd af erfarne medlemmer og sidst men ikke mindst få del i det gode sociale miljø, der hersker hos os.

Vil du vide mere kontakt venligst Bestyrelsen v Sonja Mortensen Tlf. 26213919. Eller brug venligst  kontaktsiden her på websiden for at komme i kontakt med os.

Herning Fotoklubs vedtægter